Språk
Startsida / Näringsliv

Näringsliv

Till oss kan du vända dig om du har frågor som handlar om företag eller företagande.

Vi hjälper exempelvis till med om du har tankar kring att starta eget företag, om du vill veta vilka tillstånd du behöver eller om letar efter en ny lokal eller mark. Vi har även ett stort kontaktnät med andra näringslivsorganisationer, du hittar dem under fliken Företagssupport i menyn på vänster sida.

Näringslivsenheten hittar du på kommunhuset på Prästgårdsgatan 1, i Hallstahammar. Vi samarbetar mycket med de företagsnätverk som finns i kommunen och samarbetsorganisationen över dessa, Hallstahammar Promotion. 

Frukost i Hallsta 2 november

2017-10-11

Välkommen till Frukost i Hallsta, torsdagen den 2 november i Hallstaparken. Som vanligt får vi en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya saker. Även denna morgon bjuder på ett fullspäckat schema.

Läs mer här.
 

Guldyra 2017

2017-09-18

Den 27 oktober är det dags för årets Guldyra. Kvällen inleds med att premiera våra duktiga företagare i kommunen. Prisutdelningen sker även i år på Strömsholms slott men i år delas de ut av vår landshövding Minoo Akhtarzand. Festkvällen fortsätter sen på Knytpunkten med god mat, underhållning och härliga möten.

Läs mer här
 
 

Ny företagare och osäker på skattereglerna?

2017-05-09

Är du ny företagare och osäker på skattereglerna? Ta då chansen och möt Skatteverket online.

Läs mer här
 

Almis affärsrådgivning på olika språk

2016-09-14

Behovet av rådgivning på olika språk är stort och det behovet har Almi tillgodosett med telefonrådgivning.

Läs mer här
 
 

Näringslivskalender

2016-03-10

Näringslivsenheten arrangerar olika aktiviteter för och med näringslivet. Det kan bland annat vara näringslivsfrukostar och informationsträffar för dig som vill starta eget. Även flertalet aktörer i länet arrangerar kurser och seminarier för företagare. Välkommen med din anmälan! 

Läs mer här